OLE777 – Hodgson lämnar Watford efter säsongens slut

Hodgson lämnar Watford efter säsongens slut


Managern Roy Hodgson kommer inte att stanna hos nedflyttningshotade Watford efter säsongens slut, sa 74-åringen på onsdagen efter att ha samlat in ett pris på Buckingham Palace.

Hodgson, som hedrades med en CBE för sina tjänster inom fotbollen, sa att han inte kommer att förlänga sin vistelse på Vicarage Road efter att ha gått med i Watford på ett kortsiktigt avtal i januari. Den tidigare Englandsmanagern gick i pension för att ta hand om Watford, som ligger näst näst i Premier League med 22 poäng, 12 poäng från säkerhetszonen med fyra matcher kvar.

LÄS OCKSÅ – Brentford-tränaren Frank säger att Eriksen kan stanna efter den här säsongen

“Självklart är det en kortsiktig affär”, sa 74-åringen. “Visst, jag gjorde det klart att det skulle behöva vara en kortsiktig sådan mellan nu och slutet av säsongen. Jag tog på mig det jobbet och gick i pension för att göra just det jobbet.

”Nu är det jobbet tyvärr slut. Jag har njutit av min tid med jobbet. Jag tror inte att jag kommer att lägga fram mitt namn längre för ytterligare utflykter i Premier Leagues fotbollsvärld. Det är en mycket krävande värld och jag tror att jag har förtjänat rätten att ta ett steg tillbaka och njuta av lite fritid och spendera lite tid med min fru och son.”

Watford reser till en av Hodgsons tidigare klubbar Crystal Palace i ligan på lördag.

Sbobet Terpercaya

You Might Also Like

Leave a Reply